21

189

527

13725

Kurs Merkezi

Branş

Öğretmen

Kursiyer

2017-2018 Eğitim Yılı Kurs Kayıtları

PASTA YAPIMI VE SUNUMU

Yemek ve pastacılık alanındaki teorik ve pratik bilgi ihtiyacına cevap verebilmek, hobi olarak mutfağı seven insanların, rahatça hareket edebilecekleri bir kurs ortamında hem stres atmak, hem de pişirme keyfini yaşamak, özgüvenlerini sağlamak bu kursun temel amacı. Pastacılık alanındaki kurs programı sonunda katılımcılar, A'dan Z'ye pasta yapımının her aşamasını kendi elleriyle tasarlayabilme yeteneği kazanmaktadır. Tatlı-tuzlu kurabiyeler ve kurabiye süslemeleri, çörek, krokan yapımı, yaş pasta çeşitleri, ekler, profiterol, kremşanti sıkma ve pasta kaplama teknikleri; çikolata sosu ve vanilya sosu gibi konularda eğitim alan kursiyerler bu kurs ile toplam 640 saat eğitim görmektedir.